http://bilder.sverra.se/#178 

MALMÖ 2009-03-25 En bil voltade av Kvarnbyvägen i närheten av Kvarnby bilskrot vid 14.10-tiden på torsdagseftermiddagen. Två personer fick föras med ambulans till sjukhus med nack och ryggskador. Väfn blockerades helt under räddningsarbetet.

http://bilder.sverra.se/#177  BURLÖV 100309 En personbil och en lastbil kolliderade vid 17.40-tiden på tisdagskvällen på Yttre ringvägen vid trafikplats Kronetorp i Burlövs kommun. Räddningstjänsten från Burlöv larmades till platsen samt ambulans från Lund som tog hand om en skadad person från personbilen. E6 stängdes av helt under en stund då räddningsarbetet pågick.
http://bilder.sverra.se/#176 

MALMÖ 100305 En buss och en personbil krockade vid 00.45-tiden i korsningen Lundavägen / Strömgatan. En person klämdes fast i personbilen där det färdades två personer. I bussen fanns endast föraren kvar som fördes till sjukhus med lindriga skador. Lundavägen stängdes av helt under arbetet på platsen.

http://bilder.sverra.se/#175 

MALMÖ 100305 Räddningstjänst från centrum och Jägersro larmades på fredagseftermiddagen till Saarisvägen i Malmö på en misstänkt källarbrand. När man kom fram kunde man konstatera att det rök från källaren. Rökdykare sattes in och släkte branden och sedan vädrade man ut röken som spridit sig upp i trapphusen. Ingen person ska vara skadad.