http://bilder.sverra.se/#174 

BURLÖV 100223 En personbil körde av vägen i en rondell vid Testvägen i Arlöv vid 18.30-tiden på tisdagen. Minst två personer har befunnit sig i bilen och lämnat platsen innan räddningstjänsten anlände till platsen. Polisen sökte efter personerna med hund men utan resultat. Framrutan på passagerarsidan var krossad vilket tyder på att man inte haft bilbälte. Kronetorpsvägen stängdes av under arbetet på platsen.

http://bilder.sverra.se/#173 

BURLÖV 2010-02-20 Räddningstjänst från Malmö och Burlöv samt ambulans larmades vid 21,10 till Elisetorpsvägen i Arlöv på en misstänkt lägenhetsbrand. När man kom fram kände man en kraftig doft av torrkokning. Lägenheten var helt rökfylld när brandmännen anlände till platsen. Röken vädrades ut med en fläkt och ambulanspersonal kontrollerade de som bodde i lägenheten. Det är oklart om de fördes till sjukhus.

http://bilder.sverra.se/#172 

MALMÖ 2010-02-18 En trafikolycka inträffade vid 15.20-tiden på Fårabäcksvägen utanför Oxie. En stor buss frontalkrockade med en skåpbil. Bussen ska enligt uppgift haft barn som passagerare. En person fick föras till sjukhus med lindriga skador. Vägen stängdes av under räddningsarbetet.

http://bilder.sverra.se/#171 

MALMÖ 2010-02-09 Räddningstjänst från Burlöv samt ambulans och polis från Malmö larmades till korsningen Lundavägen /  Strömgatan i Malmö vid 16.50-tiden på tisdagen. En cyklist fördes med lindriga skador till sjukhuset. Både bilen och cyklen fick mindre skador efter krocken.