http://bilder.sverra.se/#167 

MALMÖ 091229 Två bilar krockade vid 16.30-tiden på tisdagen i Rosengårdsrondellen. Tre vuxna och två barn var inblandade men ingen ådrog sig några allvarligare skador. Den ena bilen hamnade i diket efter krocken och påfarten mot norrgående riktning på Inre Ringvägen stängdes av under arbetet.

http://bilder.sverra.se/#166 

MALMÖ 091221 En singelolycka inträffade vid 20.45-tiden på Lundavägen i höjd med Kirsebergsskolan. Två personer som befann sig i bilen fördes till sjukhus med okända skador. Enligt vittnen hade bilen hållt hög hastighet på 50-vägen innan bilen sladdat in i träd och stolpar i mittrefugen. Bilen fick bärgas från platsen och vägen var avstängd under räddningsarbetet.

http://bilder.sverra.se/#163 

LOMMA 091216 Två personer fick okända skador efter en singelolycka på Vinstorpsvägen strax efter viadukten under E6 om man kom från Hjärupshållet. Det rådde blixthalka på vägen och bilen har troligtvis sladdat av vägen när man bromsat. Vägen stängdes delvis av under räddningsarbetet.

 http://bilder.sverra.se/#159

BURLÖV 091205 En personbil körde in i en stillastående pickup på Yttre Ringvägen strax före väg 11 vid 17.30-tiden på lördagen. En person fick föras till sjukhus med okända skador. I bilens framruta fanns ett stort hål efter personen som suttit där. Föraren har slungats med hög fart upp i rutan vilket orsakats av att han inte använt bilbälte.

http://bilder.sverra.se/#160 

MALMÖ 091202 En kraftig bilbrand utbröt strax efter 22-tiden på onsagskvällen i ett garage på Widells väg 23 i Malmö. När räddningstjänsten kom till platsen vällde det ut rök från garaget. Det är i nuläget oklart hur många bilar som har skadats i branden.